Lumememme lumeigatsus

by

Lumememme lumeigatsus

See lumememm igatseb taga aknatagust lund. Ära ta toas siiski ei sula, kuna on heegeldatud. Heegeldasin tagaaasa pidi. Mulle selline triibuline pind meeldib. Algajana on nii ka parem ridu lugeda. Minu neljas amigurumi. Tehtud Lion Brand Yarns mustri järgi. Ise pole mul veel ei oskusi, julgust ega pealehakkamist amigurumi-kujutisi katsetada, aga tasahilju hakkavad seaduspärasused ennast ilmutama. Kuna mu kodustele põnnidele need heegel-tegelased üllataval kombel rõõmu on valmistanud (poepehmeid ei pea nad nimelt milleksi), on mul plaanis ka siin-seal lähimas tulevikus amigurumi-perele lisa sünnitada. Ehk lisaks loomadele ka eluta looduse vallast. Või mis, lumememm ongi ju eluta loodus?

Seekord kasutasin puuvilla asemel poolvillaseid Novita 7 Veljestä sokilõngu. Tegelikult on nad muidugi kolmveerandvillased oma 25 protsendi nailoniga. Eks saa näha, kas peavad poiste trööbeldamisele vastu. Sokina on need lõngad üllatavalt kõiketaluvad ja vastupidavad olnud. Ehk käituvad samamoodi ka lumememmena.

Amigurumi lumememm

Amigurumi lumememm